top of page

FAQ

Det sies at det ikke finnes noen dumme spørsmål. Vi vet ikke helt hva vi tenker om det, men det som er sikkert er at det er mange som stiller de samme spørsmålene. Her kommer svar på noen av de spørsmålene som mange lurer på:

Hva ER egentlig Urban Lab?

Vi er en gruppe med NMBU-studenter som jobber for mer praktisk læring og mer bærekraftige byer og lokalsamfunn. Vi arrangerer 2-3 events hvert semesteret, hvor studenter, næringslivsaktører og akademikere smales for å bli kjent med og lære av hverandre.

Hvordan er oppgavene på arrangementene?

Hvert arrangement har et geografisk avgrenset område som case-område. Det kan være en gate, et torg, en by eller en hel kommune. Under piloten i mai jobbet vi med en allmenning på Fornebu, i tilknytning til kommende endestasjonen for t-banen. Oppgavene legges opp slik at hver gruppe selv kan velge en problemstillingen eller tema tilknyttet den geografiskes avgrensningen som de vil løse. Det betyr at hver gruppe kan velge å jobbe med noe de synes er interessant, og at resultatene kan være veldig forskjellige fra gruppe til gruppe.

Får man velge gruppe selv?

Man kan melde seg på med venner, men det blir ofte kule resultater av å jobbe med helt nye mennesker!

Er det premie til vinnerne?

Ja, så klart! Men vi sier ikke hva det er ;)

Når er neste arrangement?

Kick-off eventet er 3.-5. september. Vi gleder oss masse, og håper du kommer!

bottom of page