top of page

NESTE ARRANGEMENT

08 - To Be Announced!

Urban Lab ble opprettet som prosjekt våren 2021. I løpet av sitt første år har 5 stedsutviklingsbaserte idékonkurranser blitt avholdt. Noen glimt fra det som har skjedd til nå finner du her.

Mer informasjon kommer!

Artboard 5.png
Tidligere arrangementer

#7 - CAMPUS UTOPIA

Campus utopia handlet om hvordan omgivelsene rundt oss påvirker studenters trivsel og atferd. Vi samarbeidet med Tekna NMBU, og hadde spennende inspirasjonsforedrag fra forskjellige fagfelt. Case-oppgaven ble løst på fire ulike, og gode måter! Vi fikk i tillegg en minikonsert med Sigurd Lamark, og det var god stemning i Bikuben.

E1542F28-7692-420C-9F4D-32F39705AD5F.jpg

#6 - MODELLVERKSTED OG VERKSTEDSBESØK

I runde #6 var vi så heldige å få besøke Snøhettas egne verkstedslokaler på Vippetangen, og i tillegg få besøk av A_Lab arkitekter som holdt kurs i modellverksted. 

DSC03523.JPG

#5 - KICK OFF med BaneNor

Sykkeltyverier og tomme sykkelhoteller fikk deltakerne bryne seg på i denne rundens case. Tidligere student Mathias Kilsti Hals holdt inspirasjonsforedrag, og arrangementet var et samarbeid med BaneNor.

den ville byen.png

04 - CAMPUS ØST

Campus skal på sikt endres, og i denne runden fikk deltakerne komme med alle sine innspill og medvirke to mulighetsstudier. Hva er viktig at bevares på Campus? 

hd6.png

Fadderuka x Urban Lab #2

Under LANDSAM sin fadderuke fikk Urban Lab gjennomføre et arrangement i samarbeid med SiÅs. 

DSC01652.jpg

03 - WASTELAND m/ASPELIN RAMM

Arrangement i samarbeid med Aspelin Ramm

IMG_9829.jpg

02 - GRØNLIKAIA

Tekst om Grønlikaia

IMG_9906.jpg

01 - KICK OFF

I september var det premiere på det første, store arrangementet med fysisk gjennomføring! Det braket løs i Bikuben fredag 3. september og holdt ut helt til ettermiddagen på søndag 5. september. Opp mot 20 grupper sammensatt av over 30 forskjellige studieprogrammer ved NMBU deltok på Kick Off-en. Bidragene ble utstilt under Torguka på Youngstorget uken etter. I tillegg selve konkurransen, hadde vi flotte bidragsytere som holdt inspirasjonsforedrag. Lørdag kveld ble det konsert og fokus på sosialt samvær. Alt i alt en kickstart på et faglig engasjerende og sosialt semester!

IMG_0147.jpg

SMAKEBIT 

Allerede helgen før studiestart ble høstens første arrangement arrangert i samarbeid med fadderuka til LANDSAM. Lokasjonen var på Sørhellinga, midt i formiddagens oppgaveområde, nemlig NMBU - campus øst. Både helt ferske studenter og faddere fikk bryne seg på idémyldring rundt deres nærmiljø. Med tverrfaglige grupper, lunsj og omvisning på denne delen av campus, fikk studentene en smakebit på hva deres studiehverdag vil bringe og på Urban Lab! 

IMG_9684.jpg
bottom of page