top of page

Tidligere arrangementer

November

Urban Lab ble opprettet som prosjekt våren 2021. I løpet av sitt første år har 5 stedsutviklingsbaserte idékonkurranser blitt avholdt. Noen glimt fra det som har skjedd til nå finner du her.

Snart braker det løs igjen med nytt helgearrangement. Igjen skal idékonkurranser foregå i Bikuben, denne gangen 12.-14. september. Nye inspirasjonsforedrag og spennende samarbeidspartnere nærmer seg klare for å møte studentene for en ny runde med Urban Lab. Så håper alle er klare for å komme sammen til en ny helg full av kreativitet, underholdning og løsing av verdensproblemer. Mer informasjon om påmelding kommer snart!

IMG_9866.jpg

KICK OFF

I september var det premiere på det første, store arrangementet med fysisk gjennomføring! Det braket løs i Bikuben fredag 3. september og holdt ut helt til ettermiddagen på søndag 5. september. Opp mot 20 grupper sammensatt av over 30 forskjellige studieprogrammer ved NMBU deltok på Kick Off-en. Bidragene ble utstilt under Torguka på Youngstorget uken etter. I tillegg selve konkurransen, hadde vi flotte bidragsytere som holdt inspirasjonsforedrag. Lørdag kveld ble det konsert og fokus på sosialt samvær. Alt i alt en kickstart på et faglig engasjerende og sosialt semester!

IMG_0147.jpg

Smakebit

Allerede helgen før studiestart ble høstens første arrangement arrangert i samarbeid med fadderuka til LANDSAM. Lokasjonen var på Sørhellinga, midt i formiddagens oppgaveområde, nemlig NMBU - campus øst. Både helt ferske studenter og faddere fikk bryne seg på idémyldring rundt deres nærmiljø. Med tverrfaglige grupper, lunsj og omvisning på denne delen av campus, fikk studentene en smakebit på hva deres studiehverdag vil bringe og på Urban Lab! 

IMG_9684.jpg
Tidligere arrangementer
bottom of page