top of page

Konkurranseånd

m/Tin Phan

Takk til Tin Phan for et engasjerende arbeid med "konkurranseånd"! Eventet, som ble holdt lørdag 9. mars, tok sikte på å forstå viktigheten av det første møtet med en case - nemlig oppstartsmøtet.


Ring 1 skal midlertidig stenges, og deltakere ble inndelt i grupper for å skape gode slagplaner i den innledende fasen. Alle grupper fikk utdelt hvert sitt fokusområde, og måtte bruke tiden på å gjøre research, se på plandokumenter, eller rusle i nabolaget for en rask befaring. Målet med arrangementet var ikke å skape detaljerte løsninger, men å utarbeide bærende idéer for å kunne effektivisere fremtidig arbeid. Er det mulig å skape en god slagplan på relativ kort tid?

Praktisk informasjon

byMad i Oslo

9. mars 2024

Etter kun én times arbeid skulle nemlig gruppene presentere hva de hadde kommet frem til. Målet med ettermiddagen var å få et innblikk i hvordan det er å jobbe i konkurranser, skape konsepter under tidspress, og ikke minst finne ut hvordan en vinner!


Til tross for at visse fokusområder ifølge Tin var utviklet for å mislykkes - klarte grupper å snu det til suksess gjennom et godt konsept og en slagplan som overbeviste. Med penn og papir, litt befarings-erfaring og et utvalg plandokumenter, hadde alle grupper noe å stille med – men lar alt seg faktisk gjennomføre?


Vi vil takke alle som møtte opp og bidro til en lærerik lørdag. Veldig gøy at det var et mangfold av studieretninger, at eventet hadde nådd flere studiesteder og arkitekter i arbeidslivet. Snakk om å knytte sammen akademia og arbeidsliv!

Oppgave

Noen bidrag

Bildegalleri

Aftermovie

Omtaler

bottom of page