top of page

Konkurranseånd: Selfieturisme

Helgen 6.-7. september arrangerer vi en ny og større versjon av Konkurranseånd til årets Kick off! Her vil du få inspirasjon og veiledning i å danne en slagplan gjennom tverrfaglig samarbeid, samtidig som du vil få innsikt i tematikken til årets stedutviklingskonkurranse arrangert av SITRAP: Selfieturisme!


Våren 2024 arrangerte Urban Lab arrangementet «Konkurranseånd» i samarbeid med Tin Phan, og det ble en stor suksess. Derfor, bestemte vi oss for å kjøre en ny versjon av arrangementet til årets Kick Off– denne gang med nytt tema og med muligheten til å ta med seg arbeidet inn i en ekte konkurranse!

Praktisk informasjon

Bikuben & Vitenparken

6.-7. september 2024

Når en ser et bilde på Instagram, Snap, Facebook, TikTok, (you name it), av et vakkert sted, eller interessante attraksjoner, er det fort at man ender opp med dette som neste reisedestinasjon! MEN, det er jo ikke bare du som ser dette bildet – det gjør også tusenvis om ikke millioner av andre mennesker. Masseturisme påvirker stedene våre, og det kan medføre problemer som krever nye løsninger.


Konkurranseånd: Selfieturisme, vil ha fokuset rettet mot å danne grunnmuren for et prosjekt gjennom gruppearbeid og prosess. På arrangementet vil du få veiledning gjennom en styrt workshop av Tin Phan, og andre veiledere som skal bistå i identifiseringen av den bærende ideen for en god sluttleveranse. Med dette i ryggen, skal det ikke mye mer arbeid til for å levere et eventuelt bidrag til stedsutviklingskonkurransen – her kan du slå to fluer i en smekk!


I løpet av disse to dagene vil en få muligheten til å bli kjent med nye medstudenter gjennom både arbeidet og mingling! Det vil bli servert middag begge dager hvor en kan forvente god stemning, samt frokost lørdagen før oppstart. Bli med oss helgen 6. – 7. september uansett om det er samarbeid og prosess, turisme eller en kickstart på arbeidet til stedsutviklingskonkurransen du er mest interessert i!


Om du ønsker å vite mer om stedsutviklingskonkurransen er det bare å ta en titt her: https://www.nmbu.no/fakulteter/fakultet-landskap-og-samfunn/selfieturisme-hva-er-glansbildenes-bakside

Oppgave

Noen bidrag

Bildegalleri

Aftermovie

Omtaler

bottom of page