top of page

Modellbygging

m/ A-lab og Snøhetta

I runde 6 var vi så heldige å få besøke Snøhettas egne verkstedslokaler på Vippetangen, og i tillegg få besøk av A_Lab arkitekter som holdt kurs i modellverksted.

Praktisk informasjon

KA & Snøhetta

7. - 10. november 2023

Hvorfor København?

København er ikke bare Danmarks hovedstad, men også et globalt eksempel på fremragende byutvikling. Byen er kjent for sin imponerende blanding av historisk arkitektur og moderne design, samt sitt fokus på bærekraft og menneskevennlige løsninger. 

 

I løpet av helga skal vi se nærmere på Københavns innovative tilnærming til byplanlegging, og få anledning til å møte lokale studenter, fagfolk og organisasjoner som er aktive innen byutvikling. I tillegg til det faglige programmet, vil det være tid til å dykke inn i den rike kulturen København har å tilby. Fra de fargerike bygningene i Nyhavn til den historiske atmosfæren i byens gamle kvartaler, får vi en unik mulighet til å oppleve bylivet på nært hold.

 

Vi tror at denne studieturen til København vil gi oss verdifull innsikt og inspirasjon som vi kan ta med tilbake til Norge og skolebenken. Dette er en unik mulighet til å se teori omsatt i praksis i en av verdens mest fremtidsrettede byer. Vi ser frem til en lærerik og inspirerende tur sammen!

 

Bli med oss på denne spennende reisen til hjertet av innovativ byutvikling!

Praktisk info

Påmelding: Påmeldingen åpnet onsdag 24. januar kl. 12 og er nå full. Påmeldingen er bindende. Men det er fortsatt mulig å sette seg på venteliste! Link til denne finnes i påmeldingsskjemaet og er ikke bindende.

Antallsbegrensning: Det er 20 plasser ledig til påmelding. 

Transport: Du må komme deg til København på egenhånd, med andre ord dekker ikke Urban Lab reise til eller fra. Opplegget vil begynne kl. 12 på fredag, og alle må være på plass innen dette. 

Ulike reiseforslag:

  • Fly: Bruk koden UNDER26 hos Norwegian (dersom du er under 26 år), eller kjøp ungdomsbilletter hos SAS (opp til 25 år). 

  • Tog: Ta toget til Göteborg og bytt derfra til toget som går til København.

  • Buss: Her finnes det flere alternativer, Flixbuss har som regel rimelige billetter hvis man er tidlig ute + en rabattkode på din første reise (-20%). 

 

Transport hjem på søndag ordner man også selv. Det vil ikke være noe faglig opplegg på søndagen og man styrer selv når man vil reise hjem. 

Overnatting: Urban Lab står for overnatting. Det blir hostell med 4- eller 8-mannsrom. Frokost er inkludert på hostellet. Dersom man ønsker å bo et annet sted for helgen så er dette selvsagt greit, men gi beskjed til oss i påmeldingsskjemaet.  

Mat: Urban Lab betaler for middag (men drikke betales selv) fredag og lørdag. Utover dette står deltagerne selv for mat og drikke. Frokost vil være inkludert på hostellet, og her vil det også være muligheter for å lage noe mat på egenhånd. 

Bindende påmelding: Påmelding skjer gjennom påmeldingsskjemaet vil være bindende. Skjemaet stenges automatisk når antallsbegrensningen på 20 stk er nådd eller manuelt den 02.02 kl. 12:00.

Etter at du har meldt deg på, må du bekrefte deltagelsen ved å fremvise en billett eller lignende, som bekrefter at du kommer deg til København (eks. tog- eller flybillett) innen fristen 02.02 kl. 12:00. Dette sendes på mail til urbanlab@nmbu.no med emne "Bekreftelse: UL i KØBEN". Dersom du ikke bekrefter plassen din, vil den gå til noen andre. 

Dersom du blir forhindret fra å delta etter at du har bekreftet plassen din, så gi beskjed så fort som mulig slik at vi kan gi plassen din til noen andre. Merk at det kan koste penger å endre navn på flybilletter og lignende, og at du selv må betale for dette. 

Merk at alle reiser på eget ansvar, og må selv sørge for å ha egen reiseforsikring før avreise. 

 

Dersom du har spørsmål angående turen så ta kontakt med Urban Lab, via en av våre kanaler.

Oppgave

Noen bidrag

Bildegalleri

Aftermovie

Omtaler

bottom of page